Додела регионалних и републичких диплома

У петак, 21. Јуна  2019. године, у амфитеатру Високе Школе Струковних Студија (Технички факултет) у Чачку , у 19.00 часова  одржана је свечана додела диплома награђених полазника Регионалног центра за таленте Чачак  у школској 2018/19.години

У школској 2018/19. години, поред ученика  школа Моравичког округа Центру су се придружили и ученици из основних школа у Краљеву ,као и ученици Гимназије „Свети Сава“ у Пожеги.

 И ове године велики број полазнка остварио је запажене резултате  на Регионалном   и  Републичком такмичењу талентованих ученика по дисциплинама .

 Републичко  такмичење одржано је 25. маја у Бору за ученике основних школ, и 1. јуна у Панчеву за ученике средњих школа .  Регионални центар за таленте Чачак је на Републичком такмичењу  талентованих ученика по дисциплинама представљало  53 ученика.

Двадесет полазника је освојило неку од прве три награде у различитим дисциплинама, док је њих двадесет четворо награђено специјалном  наградом са освојених, максималних 50 поена за израду научно-истраживачкомг раду у различитим дисциплинама.

Рад са децом увек доноси радост,а рад са надаренима је посебан изазов за сваког професора и ментора. Можда не освоје сви награде  али знање свакако освоје.